Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

   041 782 200

 
 
 

Bachove kapljice – vaša rešitev pred stresom

Bachove kapljice – vaša rešitev pred stresom

29.05.2015

Bachove kapljice so več desetletij znano zdravilo za blaženje posledic stresa in drugih čustvenih stanj, ki nam zmanjšujejo kakovost življenja. Izjemno hiter življenjski tempo, hektično divjanje skozi vsakdanjik in premalo časa zase puščajo posledice na vseh nas. Pogosto se znajdemo v raznih čustvenih stiskah, ki so v 30. letih prejšnjega stoletja zanimale dr. Edwarda Bacha, britanskega zdravnika in homeopata, ki se je zavedal, kako pogubno na nas deluje stres. Njegove Bachove kapljice so nastale v želji, da bi ustvaril varno zdravilo iz naravnih sestavin, ki bi nam pomagale premagovati številna stresna stanja.

Bachove kapljice – 100% naravna pomoč

Bach je med raziskovanjem negativnih čustvenih stanj ugotovil, da na posamezno negativno stanje blagodejno delujejo cvetovi različnih divje rastočih rastlin in dreves. Tako je izoliral 38 čustvenih stanj in 38 cvetličnih esenc, ki blažijo njihove simptome in tegobe, ki nas dajejo v vsakdanjem življenju. Osnova delovanja kapljic je v prenosu energijskega zapisa – ta se namreč iz rastlin prelije na človeka, prejeta energija pa človeku povrne notranje ravnovesje in mu pomaga negativna čustva spremeniti v pozitivna.

5 cvetnih esenc

Bachove kapljice proti stresu so sestavljene iz 5 esenc:

  • Betlehemska zvezda blaži stresne situacije in reakcijo na pretresljive dogodke. Njene pozitivne učinke opazite kot pogum in odločnost. 
  • Srobot vam pomaga premagati pomanjkanje pozornosti ter vam poveča občutek navzočnosti in osredotočenosti.
  • Popon se spopada s strahom in z občutki groze in panike ter vam prinaša pogum.
  • Nedotika v vas premaguje nepotrpežljivost in razdražljivost ter vam prinaša pomirjenost
  • Češnjelika sliva brzda strah pred izgubo kontrole in vam znova pomaga nadzorovati samega sebe.

Sprostitev v vsakodnevnih ali izjemnih stresnih situacijah

S stresom se srečujemo vsak dan – v prometu, v šoli ali službi, v trgovini. En negativen dogodek lahko povzroči, da smo ves dan iritirani, slabe volje, neješči ali zadirčni do svojih najdražjih. Stres pa je lahko tudi močnejši, še posebej takrat, kadar nas zaloti nepripravljene. Bolezen, smrt, nesreča, ločitev, nenadna prekinitev delovnega razmerja ... vse to so sprožilci hudega stresa, ki zelo slabo deluje na naše telo. Vendar pa tudi napovedani dogodki, ki se jih bojimo, izzovejo hud, neobvladljiv stres. Recimo let z letalom je za določene ljudi vir nepopisnega stresa. Enako razgovor za službo. Pregled pri zobozdravniku. Sestanek s šefom. Javno nastopanje.

Vse te stresne situacije si lahko občutno ublažite z Bachovimi kapljicami za sprostitev, ki v vas povrnejo naravno ravnovesje, ki je zaradi različnih dogodkov porušeno. S pomočjo kapljic se boste lažje prilagodili na novonastale situacije, nenadne dogodke ter postali mirnejši in bolj sproščeni.

Naročite jih lahko s klikom tukaj: Bachove kapljice proti stresu.

 

 
 
 

Kontakt

Email: prodaja@medilip.si

Telefon: 00386 (0)3 548 1234

Naročilo lahko oddate tudi preko telefona. Pokličite nas na 041 782 200 ali pošljite mail na prodaja@medilip.si

 
 
 
 VARNO
 UČINKOVITO
 IZDELANO V EU
 
 
 

Po novem omogočamo tudi Paypal plačilo.

Po novem omogočamo tudi Paypal plačilo.
 
 
 

Spremljajte nas

 
 
 

NE PREZRITE!

DERMALUXELASH - večja vsebina seruma za celoletno uporabo.

Povečali smo vsebino stekleničke, da boste serum lahko uporabljali kar celo leto. Trenutno na voljo po ugodnejši ceni 79,99 €.

Več o tem...

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.