Pravilnik nagradne igre DERMALUXEBROW

Pravilnik nagradne igre DERMALUXEBROW

06.08.2019

1. NAGRADA, POTEK IN POGOJI NAGRADNE IGRE

Sodelujete tako, da svoj odgovor na NAGRADNO VPRAŠANJE "Zakaj uporabljamo serum Dermaluxebrow?", zapišete v komentar na Facebook strani. Med vsemi odgovori bomo 1 odgovor nagradili i z NAGRADO: serum za obrvi DERMALUXEBROW.

V nagradni igri lahko sodeluje vsak, ki sprejme pravila nagradne igre. V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Sloveniji, starejše od 18 let in so registrirane v socialno omrežje Facebook ter objavijo komentar z odgovorom na nagradno vprašanje na Facebook stran. Osebe, zaposlene pri organizatorju in organizacijah, ki so neposredno povezane z nagradno igro in njihovi ožji družinski člani ne smejo sodelovati. V nagradni igri lahko posameznik sodeluje večkrat, vendar se upošteva le en komentar. Nakup izdelkov ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri in je za udeležence brezplačno. Sodelujoči sami nosijo vse stroške sodelovanja kot so npr. stroške prenosa podatkov, dostopa do svetovnega spleta, itd.

2. ŽREBANJE IN OBJAVA NAGRAJENCEV

Žrebanje bo potekalo 9. 8. 2019 v prostorih organizatorja v prisotnosti 3-članske komisije in ne bo javno. Članici komisije sta: Špela Podgornik in Jasmina Škrabar Guzmej. V žrebanje bodo vključeni vsi pravilni odgovori napisani v komentar nagradne igre na Facebook strani dne 8. 8. 2019 do vključno 23:59 ure. Med vsemi bomo izbrali 1 odgovor na nagradno vprašanje. Nagrajenec bo obvestilo o nagradi prejel prek zasebnega sporočila na svojem Facebook profilu. V kolikor se nam v roku 72 ur ne javi, se izžreba naslednjega, ki bo imel prav tako čas 72 ur, da potrdi nagrado. V kolikor tudi ta nagrajenec tega ne naredi, se dokončno odvzame pravica do te nagrade. Nagrajenec je po zakonu o dohodnini davčni zavezanec, zato mora skladno z Zakonom o dohodnini – (ZDoh-2) (Ur.l. RS, št. 117/2006, 33/2007 Odl.US: U-I-198/05- 12, 45/2007 Odl.US: U-I-260/04-28, 90/2007) ter Zakonom o davčnem postopku (ZDavP-2), Ur.l. RS, št. 117/2006), pred prevzemom nagrade organizatorju predložiti fotokopijo davčne številke in osebne izkaznice. Vse davke v zvezi z izvedbo nagradne igre in podelitvijo nagrad nosi organizator. Organizator se zavezuje, da bo osebne podatke, zbrane v okviru te nagradne igre, varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ul RS št. 86/04 in 67/07), ter da jih ne bo posredoval tretjim osebam. Zbiranje osebnih podatkov izvaja organizator in ne Facebook. S sodelovanjem v nagradni igri soglašate s pridobivanjem in obdelavo vaših osebnih podatkov, omenjenih v teh pravilih. Namen obdelave osebnih podatkov je izključno za podelitev nagrad. Rezultati so dokončni in pritožba nanje ni mogoča.
Nagrade ni mogoče izplačati v gotovini, zamenjati ali prenesti na tretjo osebo, prav tako ni možno z doplačilom zamenjati vrste ali tipa nagrade. Organizator si pridržuje pravico, da nagrade ne podeli izžrebancu, če ugotovi, da je ta sodeloval v nagradni igri v nasprotju s temi pravili. V tem primeru organizator nagrado ponudi naslednjemu izžrebancu. S sodelovanjem vsak nagrajenec soglaša z objavo osebnih podatkov v primeru, da je izžreban (ime, priimek, kraj bivanja). Objava nagrajenca je predvidena najkasneje v roku 10 dni od konca nagradne igre. Udeleženci nagradne igre hkrati s pravili nagradne igre sprejemajo tudi pogoje in pravila Facebook skupnosti. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nespoštovanje pogojev uporabe Facebook skupnosti s strani udeležencev nagradne igre. Prav tako ne prevzema odgovornosti za kakršnekoli posledice nastale kot rezultat objave prispevkov na Facebook profilu. Organizator si pridržuje pravico nagradno igro kadarkoli spremeniti ali končati. Zaradi predčasnega zaključka ni mogoče uveljavljati nobenih zahtevkov. Organizator je upravičen, da posamezne osebe izloči iz nagradne igre, v kolikor obstajajo upravičeni razlogi, zlasti v primeru kršitev pogojev sodelovanja v nagradni igri. V tem primeru je možno nagrajencem odreči nagrado ter zahtevati njeno vračilo.
Kontaktni podatki organizatorja:

MEDILIP d.o.o.

Prvomajska 18a 3000 Celje Slovenija Tel +386 (3) 548 12 34 Fax +386 (3) 548 12 34 E-Mail: info@medilip.si 
Celje, 6. 8. 2019
 
 
 
 
 
 

Kontakt

Email: prodaja@medilip.si

Telefon: 00386 (0)3 548 1234

Naročilo lahko oddate tudi preko telefona. Pokličite nas na 041 782 200 ali pošljite mail na prodaja@medilip.si

 
 
 
 VARNO
 UČINKOVITO
 IZDELANO V EU
 
 
 

Po novem omogočamo tudi Paypal plačilo.

Po novem omogočamo tudi Paypal plačilo.
 
 
 

Spremljajte nas

 
 
 

NE PREZRITE!

DERMALUXELASH - večja vsebina seruma za celoletno uporabo.

Povečali smo vsebino stekleničke, da boste serum lahko uporabljali kar celo leto. Trenutno na voljo po promocijski ceni 83,90 €.

Več o tem...

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.