Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

   040 219 700

 
 
 

Mateja Pozeb je lastnica studia AlterEGO in priznana makeup artistka, ki je svojo ustvarjalno pot začela leta 2010. V zelo kratkem času je ustvarila veliko navdihujočih rezultatov, pridobila zaupanje naročnikov in strank, ki se vedno rade vračajo in predvsem ustvarila zgovoren portfolio, ki ji je odprl vrata tudi v tujino. V Milanu, svetovni modni prestolnici je sodelovala s priznanimi modnimi agencijami ter si pridobivala neprecenljive izkušnje v osrčju modnega dogajanja, ki jih s stalnim izobraževanjem tudi dopolnjuje.

Je ustanoviteljica znamke AlterEGO, ki je sinonim za lepoto posameznika, ki poudarja svojo identiteto na unikaten, svojstven način. Lepotni seminarji, ki s svojo ambientalno in vsebinsko podobo postavljajo koncept ličenja na novo raven v Sloveniji ter inovativen pristop z novitetami pri delu, so kvalitete in prednosti, ki se odražajo v njenem ustvarjanju. Sodelovala je z mnogimi slovenskimi zvenečimi imeni in podjetji. Zavzema se za kulturo ličenja, ki jo zagovarja s sledečimi besedami: “Kultura ličenja ni le pojem, ampak tudi vrednota. Odkrivanje lastne lepote nas vodi k odkrivanju naših čustev. Besede nosijo velik pomen, a naša osebnostna drža še večjega.”

 
 
 

Kontakt

Email: prodaja@medilip.si

Telefon: 00386 (0)3 548 1234

Naročilo lahko oddate tudi preko telefona. Pokličite nas na 040 219 700 ali pošljite mail na prodaja@medilip.si

 
 
 
 VARNO
 UČINKOVITO
 IZDELANO V EU
 
 
 

Po novem omogočamo tudi Paypal plačilo.

Po novem omogočamo tudi Paypal plačilo.
 
 
 

Spremljajte nas

 
 
 

NE PREZRITE!

DERMALUXELASH - sedaj v novi elegantnejši embalaži.

Njegova sestava in učinkovitost ostajata popolnoma enaka, zato bodo vaše trepalnice še naprej čudovito dolge in goste. Verjamemo, da vam je prenovljena embalaža všeč in se vam iskreno zahvaljujemo, da ste naša zvesta stranka.

Tudi vsi ostali izdelki DERMALUXE bodo kmalu v prenovljeni embalaži!

Več o tem...

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.