Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

   041 782 200

 
 
 

Si želite čudovito dolge, košate, goste trepalnice na naraven način? Serum za podaljševanje trepalnic  DERMALUXELASH  je revolucionaren  izdelek, ki se uporablja za naravno podaljševanje trepalnic. Serum namreč spodbuja naravno rast trepalnic, ki so zaradi različnih razlogov krhke, redke, kratke in svetlejše. Posebna aktivna sestavina v izdelku krepi trepalnice, jim omogoča, da zrastejo dlje, postanejo gostejše, temnejše in zavihane, in to že v 14 dneh od začetka uporabe. Serum za podaljševanje trepalnic pomaga tudi najbolj tankim, neopaznim, redkim trepalnicam in celo ljudem, ki so zaradi različnih vzrokov ostali brez trepalnic. Serum DERMALUXELASH povrne trepalnice tudi ljudem po kemoterapiji, zato ga priporočamo tako ženskam kot moškim, ne glede na starost. Serum za rast trepalnic nanesete na zgornjo in po želji tudi na spodnjo veko, najbolje enkrat na dan pred spanjem, da se učinkovine nemoteno vsrkajo. Kmalu boste opazili nove trepalnice, ki bodo močne, temne, goste, predvsem pa daljše. 

Serum DERMALUXELASH omogoča podaljševanje trepalnic na naraven način, brez dragega in dolgotrajnega lepljenja umetnih trepalnic. Vaše naravne trepalnice bodo z redno uporabo daljše do 88%, postale bodo temnejše in opaznejše, zato boste za ličenje porabili manj časa in napora, poleg tega pa boste tudi brez maskare videti odlično! 


 
 
 

Si želite naravno dolge in goste trepalnice?

Serum za podaljševanje trepalnic DERMALUXELASH je revolucionaren  izdelek, ki se uporablja za naravno podaljševanje trepalnic. Serum spodbuja naravno rast trepalnic, ki so zaradi različnih razlogov krhke, redke, kratke in svetle. Posebna aktivna sestavina v izdelku krepi trepalnice, jim omogoča, da zrastejo dlje, postanejo gostejše, temnejše in zavihane že v 14 dneh od začetka uporabe. Serum za podaljševanje trepalnic pomaga tudi najbolj tankim, neopaznim, redkim trepalnicam in celo ljudem, ki so zaradi različnih vzrokov ostali brez trepalnic. Serum DERMALUXELASH povrne trepalnice tudi ljudem po kemoterapiji, zato ga priporočamo tako ženskam kot moškim, ne glede na starost. Serum za rast trepalnic nanesete na zgornjo in po želji tudi spodnjo veko, enkrat na dan pred spanjem, da se učinkovine nemoteno vsrkajo. Kmalu boste opazili nove trepalnice, ki bodo močne, temne in goste, predvsem pa dolge.

Serum DERMALUXELASH omogoča naravno podaljševanje trepalnic brez dragega in dolgotrajnega lepljenja umetnih trepalnic. Z redno uporabo bodo vaše trepalnice do 88% daljše, postale bodo temnejše in opaznejše, zato boste za ličenje porabili manj časa in napora, poleg tega pa boste tudi brez maskare videti odlično!

 
 
 

Kontakt

Email: prodaja@medilip.si

Telefon: 00386 (0)3 548 1234

Naročilo lahko oddate tudi preko telefona. Pokličite nas na 041 782 200 ali pošljite mail na prodaja@medilip.si

 
 
 
 VARNO
 UČINKOVITO
 IZDELANO V EU
 
 
 

Po novem omogočamo tudi Paypal plačilo.

Po novem omogočamo tudi Paypal plačilo.
 
 
 

Spremljajte nas

 
 
 

NE PREZRITE!

DERMALUXELASH - večja vsebina seruma za celoletno uporabo.

Povečali smo vsebino stekleničke, da boste serum lahko uporabljali kar celo leto. Trenutno na voljo po promocijski ceni 83,90 €.

Več o tem...

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.