Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

   040 219 700

 
 
 

O nas

O nas

Kdo smo

Podjetje Medilip d.o.o. se ukvarja s trženjem in zastopstvom farmacevtskih in medicinsko kozmetičnih izdelkov. Naše stranke so predvsem zdravniki in farmacevti, sodelujemo pa tudi s specializiranimi trgovinami in izbranimi kozmetičnimi saloni.

Naše podjetje deluje v mladem, inovativnem timu. Prizadevamo si, da storitve usmerjamo k celovitim in profesionalnim rešitvam, prilagojenem duhu sodobnega časa in konstantnim spremembam na trgu. Sledimo najnovejšim tehnologijam in dognanjem na vseh področjih našega delovanja ter se strokovno izobražujemo. Zavedamo se, da je zadovoljstvo kupcev ključnega pomena za poslovno uspešnost, zato vlagamo predvsem v medsebojne odnose in zvestobo kupcev.

Zadovoljstvo naših kupcev in naročnikov krepimo s strokovno podporo pred, med in po nakupu. Poleg zadovoljnih kupcev si prizadevamo tudi za zadovoljstvo in dobro počutje zaposlenih, ki lahko pozitivno vplivajo k izboljševanju kakovosti in učinkovitosti, doseganju poslovne uspešnosti ter zadovoljstvu kupcev. Zavedamo se kako pomembno je stimulativno delovno okolje, zato smo za svojo lokacijo izbrali prijetno okolje. 

V pomlad leta 2014 smo zakorakali s prenovljeno in posodobljeno spletno stranjo, v središču spletne trgovine pa je še vedno skrb za prijazen, kakovosten, udoben in sodoben nakup.

Zaposlitev

Zavedamo se, da so ljudje nosilci razvoja in rasti podjetja, saj s svojimi idejami in kreativnostjo ustvarjajo dodano vrednost podjetju. Ta vrednost je največja takrat, ko omogoča dovolj svobode, da ideje lahko dozorijo in zasijejo v vsej svoji ustvarjalni veličastnosti; v okolju, kjer iskrivih domislic ne duši birokracija in slabi odnosi znotraj podjetja; v okolju, ki spodbuja drugačne rešitve problemov in razmišljanje izven konvencionalnih okvirov, če to pomeni bolj učinkovito in bolj kakovostno rešitev. Nosilci takih idej so ljudje,ki zaupajo vase, so strastni pri svojem delu in se sprijaznijo šele z odličnostjo.

Prijetno vzdušje, odlični rezultati

Med sodelavci v podjetju vlada sproščeno in prijateljsko vzdušje. Zato imamo uspešne rezultate in dosegamo zastavljene cilje. Red seveda mora biti, sicer nam ne bi uspelo osrečiti toliko zadovoljnih uporabnikov. V podjetju ne postavljamo nemogočih zahtev, ker so ljudje na prvem mestu. Prijazno in sproščeno delovno okolje je tisto, ki sodelavcem omogoča, da od sebe dajo najboljše. In tako rastejo. Smisla za humor ne zahtevamo, je pa skupaj s pozitivno energijo zaželen.


Delovni pogoji omogočajo usklajevanje zasebnega in poklicnega življenja. Sodelavcem omogočamo fleksibilen delovni čas, glede na naravo dela, možnost (vsaj občasnega) dela od doma, zabava oziroma izlet za sodelavce, razgovore.

.

 
 
 

Kontakt

Email: prodaja@medilip.si

Telefon: 00386 (0)3 548 1234

Naročilo lahko oddate tudi preko telefona. Pokličite nas na 040 219 700 ali pošljite mail na prodaja@medilip.si

 
 
 
 VARNO
 UČINKOVITO
 IZDELANO V EU
 
 
 

Po novem omogočamo tudi Paypal plačilo.

Po novem omogočamo tudi Paypal plačilo.
 
 
 

Spremljajte nas

 
 
 

NE PREZRITE!

DERMALUXELASH - večja vsebina seruma za celoletno uporabo.

Povečali smo vsebino stekleničke, da boste serum lahko uporabljali kar celo leto. Trenutno na voljo po ugodnejši ceni 79,99 €.

Več o tem...

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.