O nas

O nas

Kdo smo

Podjetje Medilip d.o.o. se ukvarja s trženjem in zastopstvom farmacevtskih in medicinsko kozmetičnih izdelkov. Naše stranke so predvsem zdravniki in farmacevti, sodelujemo pa tudi s specializiranimi trgovinami in izbranimi kozmetičnimi saloni.

Naše podjetje deluje v mladem, inovativnem timu. Prizadevamo si, da storitve usmerjamo k celovitim in profesionalnim rešitvam, prilagojenim duhu sodobnega časa in konstantnim spremembam na trgu. Sledimo najnovejšim tehnologijam in dognanjem na vseh področjih našega delovanja ter se strokovno izobražujemo. Zavedamo se, da je zadovoljstvo kupcev ključnega pomena za poslovno uspešnost, zato vlagamo predvsem v medsebojne odnose in zvestobo kupcev.

Zadovoljstvo naših kupcev in naročnikov krepimo s strokovno podporo pred, med in po nakupu. Poleg zadovoljnih kupcev, si prizadevamo tudi za zadovoljstvo in dobro počutje zaposlenih, ki lahko pozitivno vplivajo k izboljševanju kakovosti in učinkovitosti, doseganju poslovne uspešnosti ter zadovoljstvu kupcev. Zavedamo se kako pomembno je stimulativno delovno okolje, zato smo za svojo lokacijo izbrali prijetno okolje. 

Zaposlitev

Zavedamo se, da so ljudje nosilci razvoja in rasti podjetja, saj s svojimi idejami in kreativnostjo ustvarjajo dodano vrednost podjetju. Ta vrednost je največja takrat, ko omogoča dovolj svobode, da ideje lahko dozorijo in zasijejo v vsej svoji ustvarjalni veličastnosti; v okolju, kjer iskrivih domislic ne duši birokracija in slabi odnosi znotraj podjetja; v okolju, ki spodbuja drugačne rešitve problemov in razmišljanje izven konvencionalnih okvirov, če to pomeni bolj učinkovito in bolj kakovostno rešitev. Nosilci takih idej so ljudje, ki zaupajo vase, so strastni pri svojem delu in se sprijaznijo samo z odličnostjo.

Prijetno vzdušje, odlični rezultati

Med sodelavci v podjetju vlada sproščeno in prijateljsko vzdušje. Zato imamo uspešne rezultate in dosegamo zastavljene cilje. Red seveda mora biti, sicer nam ne bi uspelo osrečiti toliko zadovoljnih uporabnikov. V podjetju ne postavljamo nemogočih zahtev, ker so ljudje na prvem mestu. Prijazno in sproščeno delovno okolje je tisto, ki sodelavcem omogoča, da od sebe dajo najboljše. In tako rastejo. 

Delovni pogoji omogočajo usklajevanje zasebnega in poklicnega življenja. Sodelavcem omogočamo fleksibilen delovni čas, glede na naravo dela kot tudi možnost (vsaj občasnega) dela od doma.

Trenutni projekti

Razvoj linije naravne kozmetike na osnovi izvlečkov bučnih semen, pridobljenih z ekstrakcijo s superkritičnim CO2

Cilj projekta je razviti novo linijo naravne kozmetike na osnovi izvlečkov bučnih semen, pridobljenih z ekstrakcijo s superkritičnim CO2. Tehnološki postopek, ki je na področju kozmetike popolna novost, razvijamo v sodelovanju s Fakulteto za farmacijo Univerze v Ljubljani, njegovi ključni prednosti pa sta:

- zelena tehnologija: z vidika varnosti in okoljevarstva jo odlikuje odsotnost toksičnih oz. okolju nevarnih topil;

- selektivna ekstrakcija: pri optimalnih ekstrakcijskih razmerah omogoča, da ekstrahiramo širok spekter v rastlinskem materialu prisotnih snovi.

NALOŽBO SOFINANCIRATA REPUBLIKA SLOVENIJA IN EVROPSKA UNIJA IZ EVROPSKEGA SKLADA ZA REGIONALNI RAZVOJ

 

 

 
 
 

Kontakt

Email: prodaja@medilip.si

Telefon: 00386 (0)3 548 1234

Naročilo lahko oddate tudi preko telefona. Pokličite nas na 041 782 200 ali pošljite mail na prodaja@medilip.si

 
 
 
 VARNO
 UČINKOVITO
 IZDELANO V EU
 
 
 

Po novem omogočamo tudi Paypal plačilo.

Po novem omogočamo tudi Paypal plačilo.
 
 
 

Spremljajte nas

 
 
 

NE PREZRITE!

DERMALUXELASH - večja vsebina seruma za celoletno uporabo.

Povečali smo vsebino stekleničke, da boste serum lahko uporabljali kar celo leto. Trenutno na voljo po promocijski ceni 83,90 €.

Več o tem...

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.