ŠAMPON PROTI IZPADANJU LAS, normalno lasišče, 200 ml

Dermaluxe

Prodajalec: Dermaluxe

ŠAMPON PROTI IZPADANJU LAS, normalno lasišče, 200 ml

Z edinstveno formulo, ki je ne vsebuje noben drug šampon na našem trgu!

Premagajte izpadanje las in plešavost s šamponom DERMALUXEHAIR:

 • vsebuje revolucionarno formulo Procapil, ki preprečuje izpadanje las,
 • krepi aktivne lasne mešičke,
 • skupaj s serumom spodbuja rast novih las,
 • primeren tudi za moške z že izraženo plešo,
 • vidni rezultati že po 6. tednih.

 

 

 

Cena: 19,95 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

Ukrotite izpadanje las in preprečite nastanek pleše 

Izpadanje las je za ogromno moških prava nočna mora. Nekatere doleti šele po petdesetem,  ogromno pa tudi že po tridesetem ali celo dvajsetem letu starosti. Razlogi za to so sicer različni, rezultat pa enak: vedno slabša gostota in na koncu delna ali celo popolna plešavost. Vendar obstaja rešitev! Spoznajte edinstveno pomoč za vaše lase in lasišče, ki vam bo povrnila naravno goste lase, kot ste jih imeli v mladosti. 

Edini šampon z revolucionarno formulo Procapil - odkritjem desetletja!

Preprečite nadaljnjo izgubo in spodbudite rast novih las s šamponom DERMALUXEHAIR, edinstvenim izdelkom, ki vsebuje znanstveno dokazano učinkovito sestavino proti izpadanju las. Njegova formula, Procapil, je sestavljena iz 3 naravnih sestavin, ki:

 • poživljajo krvni obtok v lasišču, kar koreninam prinaša več hranil
 • upočasnjujejo staranje lasnih mešičkov
 • krepijo lasne korenine

Ob redni, neprekinjeni uporabi boste kmalu opazili:

 • zmanjšano izpadanje las
 • gostejše, bujnejše lase
 • močnejše korenine in krepkejše lase

Bujnejši lasje že v 6. tednih

Šampon preprečuje izpadanje las, ki nastane iz različnih vzrokov: od stresa, zaradi genetske obremenjenosti, slabe izbire negovalnih sredstev, slabokrvnosti, določenih bolezni … DERMALUXEHAIR vam bo v večini primerov pomagal ohraniti lase in celo spodbujal njihovo ponovno rast.

Je vaša pleša že izrazita? Nujno preizkusite šampon in serum DERMALUXEHAIR

Če je izpadanje las že zelo poslabšalo stanje  vašega lasišča, vam svetujemo, da s šamponom uporabljate še profesionalen serum proti izpadanju las. Ta namreč okrepi delovanje šampona, saj spodbuja lasne mešičke in pomlaja lase, da bodo znova prožni, vitalni in sijoči.

DERMALUXEHAIR je revolucionarna rešitev za vse, ki ste obupali zaradi izgube las in se tudi že soočate z (delno) plešavostjo. Preizkusite ga, verjamemo, da boste z rezultatom več kot zadovoljni.  

Oglejte si video >>

Kaj lahko pričakujem od izdelkov DERMALUXEHAIR?

Šampon DERMALUXEHAIR pomaga preprečevati izpadanje las in krepi aktivne lasne mešičke.Serum DERMALUXEHAIR pa še dodatno spodbudi rast novih las.

Kombinacija šampona in seruma DERMALUXEHAIR bo vaše lase okrepila in povečala njihov volumen.

Ali je pred uporabo seruma nujno uporabiti šampon DERMALUXEHAIR?

Ljudje, ki se soočajo z izgubo las, morajo posebno pozornost posvetiti ravno izdelkom za nego las oziroma lasišča. Lasje si lahko umijete s svojim običajnim šamponom proti izpadanju las, vendar za doseganje optimalnih rezultatov priporočamo sočasno uporabo seruma in šampona DermaluxeHAIR.

Koliko časa naj pustim šampon DERMALUXEHAIR na lasišču? Kakšne učinke lahko pričakujem, če šampon pustimo na lasišču dlje, kot je opisano v navodilih?

Šampon DERMALUXEHAIR uporabite kot običajne šampone, ki so namenjeni le umivanju las, vendar priporočamo, da med umivanjem lasišče minuto do dve intenzivno masirate s konicami prstov. Lase temeljito sperite. Če DERMALUXEHAIR pustite na lasišču dlje časa, se učinkovitost ne bo povečala.

Če nanesemo serum na vlažne lase, ali lahko po uporabi seruma lase osušimo z brisačo?

Sušenje lasišča in las z brisačo nikakor ni priporočljivo, saj bo brisača vpila večino aktivnih učinkovin. Tako las po uporabi seruma nikoli ne osušite z brisačo. Priporočamo, da si lase dobro osušite po uporabi šampona in si nato nanesete serum na suho lasišče.

Ali lahko po nanašanju seruma DERMALUXEHAIR lase posušimo s sušilcem za lase?

Daljša uporaba sušilca za lase pri visoki temperaturi lase poškoduje. Če vas vlažno lasišče zelo moti, si najprej dobro osušite lasišče in lase z brisačo in nato lahko uporabite sušilec za lase, vendar las ne izpostavljajte visokim temperaturam.

Ali lahko serum DERMALUXEHAIR uporabim tudi zjutraj?

Lahko ga uporabite zvečer ali zjutraj, torej samo 1x na dan. Vendar boste z večerno uporabo želene dosegli prej, saj je rast las najhitrejša zvečer.

Ali lahko med uporabo DERMALUXEHAIR izdelkov uporabljamo tudi kozmetične izdelke kot sta gel in lak za lase?

Kozmetični izdelki kot sta gel in lak za lase so povzročitelji izpadanja las, zato uporabo takšnih izdelkov odsvetujemo. Če jih vseeno želite uporabiti, priporočamo, da ji nanašate le na konice las.

Ali je uporaba regeneratorjev las priporočljiva?

Da bi se izognili negativnim vplivom regeneratorjev, priporočamo, da jih nanašate le na konice las in ne pustite, da pridejo v stik z lasiščem.

Ali lahko lase med uporabo DERMALUXEHAIR izdelkov barvamo? Katero vrsto barve naj uporabimo?

Uporaba in še posebej napačna ali pretirana uporaba kozmetičnih izdelkov pospešuje izpadanje las, saj večina kemikalij v barvah za lase poškoduje strukturo lasu. Zaradi tega uporaba barv ni priporočljiva. Svetlenje las, ki sicer omogoča barvanje v svetlejše odtenke, je še posebej škodljivo. Če vseeno želite barvati lase, priporočamo uporabo zeliščnih in naravnih barv.

Ali je potrebno DERMALUXEHAIR uporabljati celo življenje?

Izpadanje las je pogost in naraven proces, ki se ne ustavi spontano. Zato priporočamo redno in neprekinjeno uporabo šampona DERMALUXEHAIR, pogostost in trajanje uporabe seruma pa je odvisna predvsem od stopnje ter hitrosti izpadanja las.

Za koliko časa zadostuje serum Dermaluxehair?

40 ml seruma zadostuje za približno 3 mesece uporabe, če uporabljamo 1x na dan.

M. Š., 36 let

Na podlagi sodelovanja in svetovanja s strani vaše strokovne sodelavke, sem pričel uporabljat Dermaluxehair serum in šampon za krepitev in ponovno rast las. Da bi naredil test, če bodo rezultati vidni, sem se odločil, da o uporabi seruma ne seznanim svoje osebne frizerke. V rezultate sem bil dokaj skeptičen, dokler mi ni vse do konca prve terapije dala pripombo, da opaža da se mi lasje krepijo in rastejo. Na podlagi tega in rednih pregledov pri ga. Andreji sem se odločil nadaljevati s terapijo.

M.K., 37 let

S prekomernim redčenjem lasišča sem se soočil že takoj po 25.letu, ko je iz leta v leto moje lasišče postajalo vedno bolj vidno. Po obisku dermatologa, kjer sem dobil uradno diagnozo - moška androgena alopecija (podedovana po očetu), sem začel uporabljati številne preparate, ki so bili na tržišču. Uporabljal sem šampone, losione, ampule, kapsule in tako poskušal narediti vse, da bi zaustavil redčenje in dosegel rast las. Moram povedati, da mi je morda uspelo upočasniti izpadanje, vendar pravega in želenega efekta- rasti novih las, nisem opazil. Tako sem se skoraj vdal v moško usodo, dokler me žena ni prepričala, da poskusim še z linijo DERMALUXEHAIR. Sama je iz te linije Dermaluxe uporabljala serum za rast trepalnic, in bila nad rezultatom navdušena. Odločil sem se za uporabo šampona in seruma za rast las - Dermaluxehair.Priznati moram, da sem bil tudi jaz zelo hitro navdušen, saj sem že po 7 tednih opazil prve rezultate. Na lasišču, kjer prej ni bilo sledu o laseh, se je pojavil puh novih las. Serum sem po navodilu uporabljal 4 mesece neprekinjeno (vsak večer), sedaj pa nadaljujem 2x tedensko. Po 4 mesečni uporabi so se novo zrasli lasje že okrepili in tako postali tudi vidni. Kljub zmanjšani uporabi seruma, še naprej opažam, da lasje še dodatno rastejo, predvsem pa se lasišče več ne redči. V dosedanjem času uporabe seruma Dermaluxehair in šampona, sem dosegel zelo viden rezultat, ki ni bil pričakovan. Prav tako sem prihranil pri nakupu seruma (glede na cene ostalih preparatov v lekarnah), saj je enkraten nakup zadostoval za celotno kuro - 4 mesece. Zato priporočam uporabo Dermaluxehair linije vsem, ki se soočajo s podobnimi težavami in predvsem tistim, ki so že bili razočarani nad uporabo izdelkov, ki obljubljajo rast las. Nad rezultatom seruma in šampona Dermaluxehair sem navdušen, ker enostavno DELUJE, zato ga bom uporabljal še naprej!

M.L., 37 let

Linijo izdelkov Dermaluxehair za ponovno rast las uporabljam po priporočilu prijatelja. Nad izdelki sem zelo navdušen, saj so res učinkoviti. Po nekaj mesečni uporabi Dermaluxehair seruma in šampona so bili vidni že prvi rezultati. Lasje so ponovno pričeli rasti, postajali vse gostejši in plešavost je izginjala. Sedaj izdelke uporabljam že skoraj leto dni in rezultati so izjemni. Zato vsekakor uporabo priporočam tudi drugim.

Katja Janžekovič, frizerka iz okolice Ptuja

Šampon Dermaluxe hair uporabljam dve leti. Pred tem so bili moji lasje suhi, tanki, redki. Imela sem tudi srbečico po lasišču. S pomočjo tega šampona, so moji lasje zdravi, sijoči, gosti, struktura las je močnejša in srbečica je izginila. Priporočam ga tudi svojim strankam, ki imajo težave z izpadanjem las. Rezultati so več kot odlični. Dermaluxe hair je zares učinkovit! 

Dermaluxehair šampon za normalno lasišče  je v skladu z vsemi zahtevanimi varnostnimi standardi, ki jih določajo pravila spletnega notifikacijskega portala za kozmetične izdelke (CPNP) Evropske komisije za zdravje in varstvo potrošnikov.

Več si lahko preberete tukaj: http://ec.europa.eu/consumers/sectors/cosmetics/

Spletni notifikacijski portal za kozmetične izdelke (CPNP) je brezplačni spletni sistem za obveščanje, vzpostavljen z namenom izvajanja Uredbe (EC) št. 1223/2009 Evropskega Parlamenta in Sveta o kozmetičnih izdelkih.

Ko je izdelek elektronsko priglašen na portalu CPNP, ga na državni ravni v okviru Evropske skupnosti ni potrebno priglasiti nikjer več.

Dermaluxehair šampon za normalno lasišče  je priglašen pod zaporedno številko  1619074, skladno z Uredbo (EC) št. 1223/2009 (Člen 13), ki zahteva, da vse odgovorne osebe, v določenih primerih pa tudi distributerji kozmetičnih izdelkov, prek sistema CPNP zagotovijo določene informacije o izdelkih, ki jih ponujajo oziroma prodajajo na evropskem trgu.

Dostop do portala CPNP imajo ustrezni organi, evropski centri za zastrupitve in osebe, odgovorne za kozmetične izdelke, dostopen pa je tudi distributerjem kozmetičnih izdelkov.

Vse sestavine, ki jih vsebuje izdelek Dermaluxehair šampon za normalno lasišče, so v skladu z varnostnimi zahtevami, ki jih navaja CosIng – podatkovna baza Evropske komisije, ki vsebuje informacije o kozmetičnih snoveh in sestavinah.

Več o sestavinah, ki jih vsebuje Dermaluxehair šampon za normalno lasišče  in o njihovih dovoljenih količinah v kozmetičnih izdelkih si lahko preberete na uradnih straneh ustreznih certifikacijskih organov, ki so navedeni spodaj:

CosIng - Kozmetika – Zdravje in potrošniki – Evropska komisija:

http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Obvestilo o kozmetičnih izdelkih je v skladu s predpisi, ki jih je izdala Evropska komisija – Zdravje in potrošniki:

http://ec.europa.eu/consumers/sectors/cosmetics/cpnp/index_en.htm

 
 
 
 VARNO
 UČINKOVITO
 IZDELANO V EU
 
 
 

Po novem omogočamo tudi Paypal plačilo.

Po novem omogočamo tudi Paypal plačilo.
 
 
 

Spremljajte nas

 
 
 

NE PREZRITE!

DERMALUXELASH - večja vsebina seruma za celoletno uporabo.

Povečali smo vsebino stekleničke, da boste serum lahko uporabljali kar celo leto. Trenutno na voljo po promocijski ceni 83,90 €.

Več o tem...

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.