Serum za obrvi, 60 dnevni tretma

Serum za obrvi, 60 dnevni tretma

POUDARITE OBRVI NA NARAVEN NAČIN

Prvi in edini serum na tržišču, ki je namenjen izključno negi obrvi.

Struktura obrvi se razlikuje od strukture trepalnic, zato je zelo pomembno, da izberete serum, kjer so učinkovine posebej izbrane za krepitev vaših obrvi!

 

Cena: 41,95 €

Stanje zaloge: na voljo

 

Ste nesrečni zaradi obrvi? Imate pretanke, presvetle, preveč populjene in slabo opazne obrvi?

Ne skrbite! Za vas imamo rešitev! Dermaluxebrow - serum za naravno rast in nego obrvi.

Aktivne učinkovine izdelka Dermaluxebrow negujejo vaše obrvi, jih krepijo in dopolnijo ter pomagajo pri odpravljanju nepravilnosti preteklega asimetričnega oblikovanja obrvi. Prav tako spodbudijo naravno rast obrvi in pomagajo ohranjati zdrav in močan videz.

 
 

ZAKAJ SERUM DERMALUXEBROW?

  • spodbuja naravno rast obrvi
  • krepi slabotne obrvi
  • preprečuje lomljenje in krhkost obrvi
  • ohranja elastičnost obrvi in jim daje zdrav ter sijoč izgled

Osupljivi, opazni rezultati

 Pred uporabo in po 5-ih tednih uporabe

V samo nekaj tednih bodo vaše obrvi močnejše in gostejše. 

Izbor vrhunskih sestavin spodbuja rast obrvi in pomaga ohranjati zdrav, močan in sijoč videz.

1. Pred uporabo izdelka Dermaluxebrow si očistite predel okoli obrvi.

2. Dermaluxebrow nanesite na očiščeno in suho kožo tik pod lokom obrvi in/ali na ostalih področjih, kjer so obrvi tanke in redke (kot prikazuje skica) .

 

3. Pri nanašanju izdelka Dermaluxebrow je potrebno paziti, da tekočina ne steče v oko.

Kdaj?

Dermaluxebrow nanašamo enkrat dnevno, najbolje zvečer. Pogostejša uporaba ni potrebna, saj aktivna formula Dermaluxebrow zagotavlja vse potrebne aktivne učinkovine za uporabo samo enkrat dnevno. Ko dosežete želene rezultate, je za ohranjanje videza polnih in gostih obrvi priporočljivo, da Dermaluxebrow uporabljate 1-2 krat na teden.

Rezultati:

V samo nekaj tednih bodo vaše obrvi polnejše, gostejše in močnejše. 

Preveč sem si populila obrvi in na določenem predelu več ne rastejo. Ali bo DERMALUXEBROW omogočil njihovo ponovno rast?

V primeru, da poškodba dlačnega folikla ni trajna,  bo Dermaluxebrow omogočil ponovno rast obrvi.

Ali lahko nanesem ličila po uporabi DERMALUXEBROW?

Seveda. Po nanosu počakamo nekaj minut, da DERMALUXEBROW preide v dlačne mešičke, nato pa lahko nanesemo ličila.

Ali lahko uporabljam DERMALUXEBROW tudi za nanos na veke? Bom imela daljše trepalnice?

Aktivne učinkovine v izdelku Dermaluxebrow so prilagojene koži in dlakam na področju obrvi in bi bile preveč intenzivne za nanos na vekah. Zato Dermaluxebrow odsvetujemo za nanos na vekah.

Kaj se zgodi, ko preneham uporabljati DERMALUXEBROW?

Cikel rasti in lastnosti obrvi so genetsko pogojene in se razlikujejo pri posameznikih. Z Dermaluxebrow  pospešimo rast obrvi in tako postanejo močnejše in polnejše. V primeru prekinitve uporabe Dermaluxbrow se cikel rasti povrne na naravno raven. Če želite doseženo polnost in gostoto obrvi vzdrževati, priporočamo, da z uporabo izdelka Dermaluxebrow nadaljujete. Za vzdrževanje želenih rezultatov zadostuje nanašanje 1-2x na teden.

Ali bom dosegla hitrejši rezultat, če bom uporabljala Dermaluxebrow večkrat na dan?

Pogostejša uporaba ni potrebna saj aktivna formula Dermaluxebrow zagotavlja vse potrebne aktivne učinkovine za uporabo samo 1x na dan.

Za koliko časa zadostuje vsebina DERMALUXEBROW?

Če uporabljate Dermaluxebrow kot je navedeno v navodilih, zadostuje 2ml tekočine za obdobje od 6-8 tednov.

 

Sara P.

Moje obrvi so bile zaradi pretirenega puljenja že čisto tanke in redke. Po priporočilu prijateljice pa sem pričela uporabljati Dermaluxebrow serum. Rezultati so bili vidni zelo hitro. Zadovoljno lahko priznam, da so moje obrvi ponovno polne in močne.

Maja K.

Z rezultati uporabe Dermaluxebrowa sem izjemno zadovoljna. Moje obrvi so spet goste. Priporočam ga vsem, ki želijo imeti lepe obrvi.

Dermaluxebrow serum je v skladu z vsemi zahtevanimi varnostnimi standardi, ki jih določajo pravila spletnega notifikacijskega portala za kozmetične izdelke (CPNP) Evropske komisije za zdravje in varstvo potrošnikov.

Več si lahko preberete tukaj: http://ec.europa.eu/consumers/sectors/cosmetics/

Spletni notifikacijski portal za kozmetične izdelke (CPNP) je brezplačni spletni sistem za obveščanje, vzpostavljen z namenom izvajanja Uredbe (EC) št. 1223/2009 Evropskega Parlamenta in Sveta o kozmetičnih izdelkih.

Ko je izdelek elektronsko priglašen na portalu CPNP, ga na državni ravni v okviru Evropske skupnosti ni potrebno priglasiti nikjer več.

Dermaluxebrow serum je priglašen pod zaporedno številko 1407842, skladno z Uredbo (EC) št. 1223/2009 (Člen 13), ki zahteva, da vse odgovorne osebe, v določenih primerih pa tudi distributerji kozmetičnih izdelkov, prek sistema CPNP zagotovijo določene informacije o izdelkih, ki jih ponujajo oziroma prodajajo na evropskem trgu.

Dostop do portala CPNP imajo ustrezni organi, evropski centri za zastrupitve in osebe, odgovorne za kozmetične izdelke, dostopen pa je tudi distributerjem kozmetičnih izdelkov.

Vse sestavine, ki jih vsebuje izdelek Dermaluxebrow serum , so v skladu z varnostnimi zahtevami, ki jih navaja CosIng – podatkovna baza Evropske komisije, ki vsebuje informacije o kozmetičnih snoveh in sestavinah.

Več o sestavinah, ki jih vsebuje Dermaluxebrow serum  in o njihovih dovoljenih količinah v kozmetičnih izdelkih si lahko preberete na uradnih straneh ustreznih certifikacijskih organov, ki so navedeni spodaj:

CosIng - Kozmetika – Zdravje in potrošniki – Evropska komisija:

http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Obvestilo o kozmetičnih izdelkih je v skladu s predpisi, ki jih je izdala Evropska komisija – Zdravje in potrošniki:

http://ec.europa.eu/consumers/sectors/cosmetics/cpnp/index_en.htm

 
 
 
 VARNO
 UČINKOVITO
 IZDELANO V EU
 
 
 

Po novem omogočamo tudi Paypal plačilo.

Po novem omogočamo tudi Paypal plačilo.
 
 
 

Spremljajte nas

 
 
 

NE PREZRITE!

DERMALUXELASH - večja vsebina seruma za celoletno uporabo.

Povečali smo vsebino stekleničke, da boste serum lahko uporabljali kar celo leto. Trenutno na voljo po promocijski ceni 83,90 €.

Več o tem...

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.