Fluid za nego naravnih trepalnic z umetnimi podaljški, 60 dnevni tretma

Fluid za nego naravnih trepalnic z umetnimi podaljški, 60 dnevni tretma

ZA VSE LJUBITELJICE UMETNIH TREPALNIC

Serum za krepitev naravnih trepalnic z umetnimi podaljški.

Fluid DERMALUXELASH For Lash Extensions ohranja naravno trepalnico dlje časa v dlačnem mešičku, s čimer ustvarja močnejšo trepalnico in s tem idealno podlago tako za nameščanje kot nošenje umetnih trepalnic. 

Metoda podaljševanja bo veliko bolj učinkovita, saj bo vaša naravna trepalnica bolj okrepljena in bo tako umetnim podaljškom nudila boljšo podlago. Fluid preprečuje tudi izpadanje naravnih trepalnic, zato boste umetne podaljške lahko nosili dlje.

 

Cena: 17,95 €

Stanje zaloge: na voljo

 

Podaljševanje trepalnic je postalo pravi modni hit. Imate tudi vi umetne trepalnice? Potem je nega trepalnic še toliko bolj pomembna.

Umetne trepalnice oz. podaljški lahko čudovito polepšajo vaš pogled, a je učinek precej odvisen od vaše naravne osnove trepalnic. 

Fluid DERMALUXELASH For Lash Extensions s svojo revolucionarno formulo, ki združuje klinično testirane peptide, vitamine in hranljive rastlinske izvlečke, hrani in utrjuje trepalnice ter preprečuje njihovo prezgodnje izpadanje. 

 
 

ZAKAJ FLUID DERMALUXELASH FOR LASH EXTENSIONS?

  • hrani in utrjuje trepalnice
  • ohranja elastičnost naravnih trepalnic ter jim daje zdrav izgled
  • krepi naravne trepalnice in preprečuje njihovo lomljenje
  • zagotavlja nujno potrebne hranilne snovi v dlačnih mešičkih
  • preprečuje prezgodnje izpadanje trepalnic
  • nahrani vsako posamezno trepalnico od znotraj, zato so naravne trepalnice ob redni uporabi neprimerljivo močnejše in se manj lomijo kljub uporabi umetnih trepalnic oz. podaljškov

NE VSEBUJE OLJ, DIŠAV IN BARVIL! IZDELEK JE KOMPATIBILEN S PODALJŠKI TREPALNIC.

Skrbite za zdravje vaših trepalnic!

 *slika: Brez in z umetnimi podaljški!

Fluid DERMALUXELASH For Lash Extensions pomaga, da naravna trepalnica ostane dlje časa v dlačnem mešičku, s čimer ustvarja močnejšo trepalnico in s tem idealno podlago tako za nameščanje kot "nošenje" umetnih trepalnic.

Uporaba:

1. Pred uporabo kožo okrog oči očistite, odstranite ličila in kremo.

2. S pomočjo čopiča nanesite fluid Dermaluxelash For Lash Extensions na zgornjo veko, tik ob trepalnicah, od notranjega proti zunanjemu kotičku ( kot prikazuje skica ) .

Uporabljajte enkrat dnevno. Fluid priporočamo vsem, ki uporabljajo umetne trepalnice oz. podaljške.

Primeren je tudi za zelo občutljive oči.

1. Kakšna je razlika med original serumom Dermaluxelash in fluidom Dermaluxelash For Lash Extensions?

Original serum Dermaluxelash deluje na rast naravnih trepalnic. Vaše naravne trepalnice se močno zgostijo in zrastejo do želene dolžine. V tem primeru ne potrebujete umetnih podaljškov, saj bodo vaše trepalnice zrastle do max. dolžine.

Fluid pa je namenjen  vsem ženskam, ki imajo podaljšane trepalnice. Ne deluje na rast kot original serum, ampak samo krepi dlačni mešiček trepalnice (ki je seveda "razrahljan" zaradi teže, ki jo nosi trepalnica) in ohranja zdravje naravnih trepalnic.

2. Ali lahko fluid uporabljam tudi tudi če nimam umetnih trepalnic oz. podaljškov?

Uporabo fluida priporočamo istočasno, ko nosite umetne podaljške. V kolikor nimate umetnih trepalnic oz. podaljškov ali ko se odločite, da ne boste imeli podaljškov, priporočamo uporabo original seruma Dermaluxelash.

3. Ali fluid vsebuje oljne sestavine?

Ne, fluid ne vsebuje olj. Prav tako ne vsebuje dišav in barvil ter je kompatibilen s podaljški trepalnic.

4. Za koliko časa zadostuje ena viala/eyeliner?

Če se držite navodil za uporabo, vam en eyeliner zadostuje za 6-8 tednov uporabe.

5.  Ali lahko uporabljajo nosečnice in doječe matere?

Da.

Dermaluxelash for lash extension fluid je v skladu z vsemi zahtevanimi varnostnimi standardi, ki jih določajo pravila spletnega notifikacijskega portala za kozmetične izdelke (CPNP) Evropske komisije za zdravje in varstvo potrošnikov.

Več si lahko preberete tukaj: http://ec.europa.eu/consumers/sectors/cosmetics/

Spletni notifikacijski portal za kozmetične izdelke (CPNP) je brezplačni spletni sistem za obveščanje, vzpostavljen z namenom izvajanja Uredbe (EC) št. 1223/2009 Evropskega Parlamenta in Sveta o kozmetičnih izdelkih.

Ko je izdelek elektronsko priglašen na portalu CPNP, ga na državni ravni v okviru Evropske skupnosti ni potrebno priglasiti nikjer več.

Dermaluxelash for lash extension fluid je priglašen pod zaporedno številko 2218724 , skladno z Uredbo (EC) št. 1223/2009 (Člen 13), ki zahteva, da vse odgovorne osebe, v določenih primerih pa tudi distributerji kozmetičnih izdelkov, prek sistema CPNP zagotovijo določene informacije o izdelkih, ki jih ponujajo oziroma prodajajo na evropskem trgu.

Dostop do portala CPNP imajo ustrezni organi, evropski centri za zastrupitve in osebe, odgovorne za kozmetične izdelke, dostopen pa je tudi distributerjem kozmetičnih izdelkov.

Vse sestavine, ki jih vsebuje izdelek Dermaluxelash for lash extension fluid, so v skladu z varnostnimi zahtevami, ki jih navaja CosIng – podatkovna baza Evropske komisije, ki vsebuje informacije o kozmetičnih snoveh in sestavinah.

Več o sestavinah, ki jih vsebuje Dermaluxelash for lash extension fluid  in o njihovih dovoljenih količinah v kozmetičnih izdelkih si lahko preberete na uradnih straneh ustreznih certifikacijskih organov, ki so navedeni spodaj:

CosIng - Kozmetika – Zdravje in potrošniki – Evropska komisija:

http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Obvestilo o kozmetičnih izdelkih je v skladu s predpisi, ki jih je izdala Evropska komisija – Zdravje in potrošniki:

http://ec.europa.eu/consumers/sectors/cosmetics/cpnp/index_en.htm

 
 
 
 VARNO
 UČINKOVITO
 IZDELANO V EU
 
 
 

Po novem omogočamo tudi Paypal plačilo.

Po novem omogočamo tudi Paypal plačilo.
 
 
 

Spremljajte nas

 
 
 

NE PREZRITE!

DERMALUXELASH - večja vsebina seruma za celoletno uporabo.

Povečali smo vsebino stekleničke, da boste serum lahko uporabljali kar celo leto. Trenutno na voljo po promocijski ceni 83,90 €.

Več o tem...

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.