SERUM ZA NARAVNE TREPALNICE, CELOLETNI TRETMA (4,5 ml)

-25%
SERUM ZA NARAVNE TREPALNICE, CELOLETNI TRETMA (4,5 ml)

VEČJA VSEBINA SERUMA (4,5ml), KI ZADOSTUJE ZA CELOLETNO UPORABO

Uporaba:

 • prvih 60 do 90 dni vsak dan enkrat dnevno, najbolje zvečer,
 • ko dosežete željene rezultate, pa je za ohranjanje videza priporočljiv nanos vsak drugi ali tretji dan.

Z upoštevanjem navodil uporabe bo serum zadostoval za celo leto.

Ukradi najdaljši pogled z Dermaluxelash-om!

Prvi in edini serum, ki je klinično testiran pod vodstvom neodvisnega slovenskega oftalmologa in edini serum, ki ga lahko kupite tudi v vseh lekarnah po Sloveniji!

Nad rezultati boste več kot navdušene! 

Vaše trepalnice bodo v samo nekaj tednih:

 • do 88 % daljše in gostejše,
 • do 100 % temnejše,
 • do 73 % bolj ukrivljene.
*Embalaža za serum (zlata viala) ima na voljo do 6ml volumna. Zato imamo na voljo več različnih pakiranj, in sicer: 1,5ml, 3,0ml in 4,5 ml.

Na voljo samo v spletni trgovini!

Brezplačna dostava.
 

Cena: 109,95 € 82,50 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

ZAKAJ SERUM DERMALUXELASH?

 • spodbuja naravno rast trepalnic
 • spodbuja naravno rast novih trepalnic
 • krepi vaše trepalnice
 • omogoča naravno ukrivljanje trepalnic
 • omogoča rast temnejših, opaznejših trepalnic
 • izboljšuje njihovo elastičnost in jim daje sijoč videz

 

Osupljivi, opazni rezultati!

Do 50% daljše trepalnice že v 14 dneh!

V samo 14 dneh bodo vaše trepalnice kar do 50 % daljšeTrepalnice bodo tudi gostejše, temnejše in celo bolj ukrivljene.

   

   


 

1. Pred uporabo seruma si očistite predel okoli oči.

2. Na očiščeno in suho kožo si nanesite izdelek Dermaluxelash na zgornjo veko, tik ob trepalnicah, od notranjega kotička navzven ( kot prikazuje skica ) .

 

3. Dermaluxelash se lahko nanaša tudi na spodnjo veko, tik ob trepalnicah. Pri nanosu Dermaluxelasha je pomembna pazljivost, da se izognete direktnemu kontaktu z očesom.

Kako pogosto je treba nanašati serum?

Dermaluxelash uporabljamo enkrat dnevno, najbolje zvečer. Pogostejša uporaba ni potrebna, saj aktivna formula Dermaluxelash zagotavlja vse potrebne aktivne učinkovine za uporabo samo enkrat dnevno. Ko dosežete želene rezultate, je za ohranjanje videza priporočljivo, da Dermaluxelash nanašate vsak drugi ali tretji dan.

Kakšna je razlika med maskaro in DERMALUXELASH-om?

Maskara le vizualno podaljša trepalnice,  njihova dolžina in gostota se v resnici ne spremeni. Dermaluxelash  pa spodbudi naravno rast trepalnic, ki zrastejo daljše, gostejše in močnejše. Poleg tega okrepi krhke in poškodovane trepalnice, preprečuje lomljenje trepalnic ter  ohranja njihovo elastičnost in jim daje zdrav in sijoč izgled.

Ali se lahko pri uporabi DERMALUXELASH-a pojavi neprijeten občutek kot je draženje, rahla rdečica itd.?

Pri prvi uporabi izdelka, se lahko pojavi rahla rdečica, pekoč občutek in občutek draženja, kar lahko traja od 3-5 dni. V primeru, da draženje ne preneha, prekinite z uporabo izdelka.

Koliko časa moram uporabljati DERMALUXELASH, da bodo moje trepalnice daljše in gostejše?

Pri redni uporabi izdelka Dermaluxelash (1x dnevno) lahko pričakujete rezultate že v 14 dneh, v samo 4-6 tednih pa bodo vaše trepalnice vidno daljše in gostejše.

Kdaj je najprimernejši čas za uporabo DERMALUXELASH-a?

Rast trepalnic je najhitrejša ponoči zato je najprimernejši čas za uporabo Dermaluxelash zvečer.

Kaj se zgodi, ko preneham uporabljati Dermaluxelash?

Tako kot dlake in lasje tudi trepalnice prehajajo skozi različne faze: faza rasti, faza mirovanja in faza izpadanja. Trepalnica običajno izpade po 3-5 mesecih in po krajšem mirovanju dlačnega mešička na njihovem mestu zraste nova trepalnica. Dermaluxelash podaljša fazo rasti trepalnice, vendar ne moti naravnega cikla rast/mirovanje/izpadanje. Zato lahko pričakujete, da bodo po koncu uporabe trepalnice opazno daljše, gostejše in močnejše približno 3-6 mesecev.

Če želite doseženo dolžino in gostoto trepalnic vzdrževati, priporočamo, da z uporabo izdelka Dermaluxelash nadaljujete. Dermaluxelash nanašajte vsake 2-3 dni.

Za koliko časa zadostuje tekočina DERMALUXELASH?

4,5 ml tekočine Dermaluxelash zadostuje za celoletno uporabo. Prvih 60 dni priporočamo uporabo vsak dan, in sicer enkrat dnevno, najbolje zvečer. Kasneje ali ko dosežete želene rezultate, je za ohranjanje videza priporočljiv nanos vsak drugi ali tretji dan. 

Ali bom dosegla hitrejši rezultat, če bom uporabljala Dermaluxelash večkrat na dan?

Pogostejša uporaba ni potrebna saj aktivna formula Dermaluxelash zagotavlja vse potrebne aktivne učinkovine za uporabo samo enkrat dnevno.

LEKARNA DREN, Ravne na Koroškem

Delovanje lekarne Dren temelji na prodaji kakovostnih izdelkov in posledično zadovoljnih kupcih. Svoje poslanstvo gradimo na resnični skrbi za svoje stranke in njihovem zaupanju, zato jim ponujamo izdelke, za katere verjamemo, da bodo v njihova življenja prinesli nekaj vrednega – zdravje in lepoto. Verjamemo, da lahko zahteve in potrebe kupcev v najvišji možni meri zadovoljijo tudi dobri in inovativni izdelki blagovne znamke Dermaluxe, ki pa jih priporočamo na osnovi lastnih, pozitivnih izkušenj, ki so najočitnejši in vidni dokaz uspeha. Našim strankam torej ni treba verjeti le na besedo, ampak se lahko na osnovi našega lastnega preizkusa v praksi prepričajo o najkakovostnejšem. Verjamemo, da Dermaluxe deli skupno vizijo z lekarno Dren – ljudem ponuditi le najboljše.

Na fotografiji od leve proti desni: magistra Cvetka, magistra Nežka, magistra Tanja in farmacevtska tehnica Petra.

 

LEKARNA MIKLAVŽ, Miklaž na Dravskem Polju

V lekarni Miklavž svetujemo izdelke Dermaluxe Lash in Dermaluxe Hair, ker so zelo kvalitetni in stranke se zadovoljne vračajo.

 

LEKARNA ARNICA MONTANA, Maribor

Dermaluxelash serum prodajamo in svetujemo svojim strankam in se redno vračajo ponj. Zadovoljstvo strank je zagotovilo, da je Dermaluxelash res učinkovit izdelek, predvsem pa varen za uporabo. Zaposlene v naši lekarni ga prav tako redno uporabljamo in nad rezultati smo navdušene. Toplo priporočamo vsem, ki si želijo res dolge in goste trepalnice, predvsem pa naravne.

Manja Anzelj, mag.farm.

KOZMETIČNI SALON PALADE, Murska Sobota

Kozmetični Salon Palade izvaja kvalitetne kozmetične storitve in prodaja kakovostne izdelke. Mednje sodijo tudi inovativni izdelki Dermaluxe. Izdelke svetujemo svojim strankam na osnovi preverjenih rezultatov iz lastnih izkušenj. Izdelki Dermaluxe resnično delujejo.

 

Nataša Maučec, lastnica kozmetičnega salona Palade

 

Več o klinični študiji preberi na :

http://medilip.si/aktualno/1/oftamolosko_testiranje/

Dermaluxelash serum je v skladu z vsemi zahtevanimi varnostnimi standardi, ki jih določajo pravila spletnega notifikacijskega portala za kozmetične izdelke (CPNP) Evropske komisije za zdravje in varstvo potrošnikov.

Več si lahko preberete tukaj: http://ec.europa.eu/consumers/sectors/cosmetics/

Spletni notifikacijski portal za kozmetične izdelke (CPNP) je brezplačni spletni sistem za obveščanje, vzpostavljen z namenom izvajanja Uredbe (EC) št. 1223/2009 Evropskega Parlamenta in Sveta o kozmetičnih izdelkih.

Ko je izdelek elektronsko priglašen na portalu CPNP, ga na državni ravni v okviru Evropske skupnosti ni potrebno priglasiti nikjer več.

Dermaluxelash serum je priglašen pod zaporedno številko 1405108, skladno z Uredbo (EC) št. 1223/2009 (Člen 13), ki zahteva, da vse odgovorne osebe, v določenih primerih pa tudi distributerji kozmetičnih izdelkov, prek sistema CPNP zagotovijo določene informacije o izdelkih, ki jih ponujajo oziroma prodajajo na evropskem trgu.

Dostop do portala CPNP imajo ustrezni organi, evropski centri za zastrupitve in osebe, odgovorne za kozmetične izdelke, dostopen pa je tudi distributerjem kozmetičnih izdelkov.

Vse sestavine, ki jih vsebuje izdelek Dermaluxelash serum, so v skladu z varnostnimi zahtevami, ki jih navaja CosIng – podatkovna baza Evropske komisije, ki vsebuje informacije o kozmetičnih snoveh in sestavinah.

Več o sestavinah, ki jih vsebuje Dermaluxelash serum  in o njihovih dovoljenih količinah v kozmetičnih izdelkih si lahko preberete na uradnih straneh ustreznih certifikacijskih organov, ki so navedeni spodaj:

CosIng - Kozmetika – Zdravje in potrošniki – Evropska komisija:

http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Obvestilo o kozmetičnih izdelkih je v skladu s predpisi, ki jih je izdala Evropska komisija – Zdravje in potrošniki:

http://ec.europa.eu/consumers/sectors/cosmetics/cpnp/index_en.htm

 
 
 
 VARNO
 UČINKOVITO
 IZDELANO V EU
 
 
 

Po novem omogočamo tudi Paypal plačilo.

Po novem omogočamo tudi Paypal plačilo.
 
 
 

Spremljajte nas

 
 
 

NE PREZRITE!

DERMALUXELASH - večja vsebina seruma za celoletno uporabo.

Povečali smo vsebino stekleničke, da boste serum lahko uporabljali kar celo leto. Trenutno na voljo po promocijski ceni 83,90 €.

Več o tem...

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.